|
|
| Author | Message |
|---|
.::MUFC::. Active Member

Duelist Points: 521 Number of posts: 518 Age: 16
 | Subject: Seto Kaiba Sat Feb 28, 2009 9:54 am | |
| Сето Кайба Име : Сето Кайба Години : 17 Рожден ден : 25-ти Октомври Височина : 186 см Тегло : 65 кг Фамилия : Брат Мокуба,доведе брат-Ноа и втори баща-Гозаборо Любима карта : Синеок Бял Дракон
История : По принцип Сето и Мокуба са сираци...Когато са били в сиропиталището Сето предизвикал Гозаборо на игра на шах.Залогът бил такъв : ако Сето спечели, Гозаборо трябва да осинови него и брат му, а ако Гозаборо спечели, Сето ще остане унизен....И така двамата играят шах и Сето печели и той и Мокуба стават Кайба! След като Сето превзема Кайба Корп, доведеният му баща изчезва.Години по-късно Сето разбира, че Гозаборо е имал истински син, но той е умрял.Този син е Ноа. Сето е обсебен от идеята да победи Юги на дуел,но винаги се проваля.Много често нарича Джоуи куче ...Също така иска да осъществи детските си мечти и да създаде верига увеселителни паркове...За сега единственият човек, който го интересува е Мокуба, но винаги ни остава въображението...В мойто той се интересува и от Ишизу, но това са само мечти ...
Last edited by cristiano555 on Sun May 17, 2009 10:57 am; edited 2 times in total |
|
 | |
Atemues Member

Duelist Points: 335 Number of posts: 335
 | Subject: Re: Seto Kaiba Thu Apr 02, 2009 4:38 pm | |
| доста е надут и арогантен! не приема и не понася загубата и е много вманиачен на моменти, даже доста често! че е отличен дуелист, признавам му! че е грижлив брат, така е! но не ме кефи хич!  |
|
 | |
Vankata Администратор

Duelist Points: 1200 Number of posts: 750 Age: 18
 | Subject: Re: Seto Kaiba Sat Apr 04, 2009 12:32 am | |
| Един от любимите ми герой, много е хладнокръвен  . Доста се грижи за брат си и много добре се дуелира. _________________  |
|
 | |
.::MUFC::. Active Member

Duelist Points: 521 Number of posts: 518 Age: 16
 | Subject: Re: Seto Kaiba Sat Apr 04, 2009 9:13 am | |
| За мен е много надут...винаги се перчи че е най-добрия,но всъщност има много по-добри дуелисти от него.Когато загуби от Ями - преди финала на Бойния Град,той неможа да приеме че някой по-добър от него го е победил.И даже при дуела със Дарц си спомням как в началото рече нещо от сорта:"Не ми трябва помощта ти Юги,защото никой не владее дуели с чудовища по-добре от мен."...Лечно на мен много не ми харесва... |
|
 | |
davidko03 New Member

Duelist Points: 5 Number of posts: 5
 | Subject: Re: Seto Kaiba Sat Jul 18, 2009 7:04 pm | |
| Съгласен съм с MUFC. Че е надут и арогантен - такъв е, но има и добри страни. Готов е да направи всичко за малкия си брат. Неме кефи, че иска да прави всичко сам без помощ. |
|
 | |
rin_seto New Member

Duelist Points: 1 Number of posts: 1 Age: 18
 | Subject: Re: Seto Kaiba Fri Jun 24, 2011 10:11 am | |
| Може да е надут и арогантен но все пак е страхотен дуелист който е готов на всичко за да спечели и много ме кефи това как се грижи за Мокуба той е 100% сигурен в себе си и затова на 100% ми е любимия герой и аз самата смятам че може да не показва чувствата си но той е един мил и добър човек отвътре
|
|
 | |
Ultimate-Yugi-Fan New Member

Duelist Points: 26 Number of posts: 26
 | Subject: Re: Seto Kaiba Sat Jun 25, 2011 3:18 pm | |
| Колкото и да е...арогантен,все пак е отличен дуелист. |
|
 | |
ThatBitchEveryoneHates Active Member

Duelist Points: 109 Number of posts: 985 Age: 17 Location: Tenebrae
 | Subject: Re: Seto Kaiba Sun Sep 11, 2011 4:08 am | |
| Има си трески за дялане младежа, на моменти се чудя сърби ли го, боли ли го, ама ми се струва, че и той сам не знае отговора на този въпрос. Като кон с капаци е - наумил си, че ще побеждава Юги и аайде - цяло аниме му диша във врата... Толкова щуротии, магии и откачени неща му минаха пред очите, но не, той убеден, че са фантасмагории. Успя да прочете древноегипетски надпис - това било игра с ума. Видя с очите си как Атем поставя карта на полето, без да я поглежда - това е някакъв трик. Хората изпопадат като круши в безсъзнание около него - това ПАК е някакъв трик. Накрая в Древен Египет се озова.... Холографска грешка. Колкото е гениален и интелигентен, толкова е тесногръд! Е как да не те изнерви подобна личност.. Егото му е съизмеримо единствено с площта на Бетелгеус сигурно. Абе доста комплекси си има това момче, но го оправдавам, защото детството, което го е оформило, не е било розово... А като дуелист го признавам. Обичам да гледам дуелите му, защото там няма шлаене, флашбеци, душа на картите (в повечето случаи)... и разни други лиготии. Съсредоточено играе, стреля право в десятката, има страхотни стратегии.. |
|
 | |
Betrayer Модератор

Duelist Points: 293 Number of posts: 1018 Age: 674
 | Subject: Re: Seto Kaiba Mon Oct 31, 2011 7:37 am | |
| Най - ГОЛЕМИЯ !!! _________________ 
TwilightLegend's Top Poster
Play to win. Play to improve.
Achievements
| Spoiler: | | | Anime Master 1st Place,Blackrock Caverns/Lebedovo Ezero 2nd Place,ЦЕНТРОФУГА 3rd Place Winner of Best Song #3 & 8, Card Maker # 4 & 5 Duel Coliseum 2011 Winner, Best Male & Female Winner Спамер на годината - Betrayer Най - Забавен потребител на годината - Betrayer Най - Дразнещ потребител на годината - Betrayer Най - Hапреднал дуелист на годината - Betrayer
|
|
|
 | |
Бакура King of Games

Duelist Points: 1402 Number of posts: 871 Location: Bulgaria,Pleven
 | Subject: Re: Seto Kaiba Mon Oct 31, 2011 8:12 am | |
| Кефи ме като цяло героя, но най-много мразя в него, че се подиграва с всички.
П.С БАКУРА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ! XD |
|
 | |

| |
 | |
Nevermore Tag Team Champion
Duelist Points: 658 Number of posts: 267
 | Subject: Re: Seto Kaiba Thu Nov 03, 2011 3:39 pm | |
| Отличен дуелист и грижещ се брат. Въпреки тесногръдието си и егоизма си, все пак винаги е бил от страната на добрите и въпреки, че не го показва, има добро сърце. |
|
 | |
venelin234 Member

Duelist Points: 376 Number of posts: 265 Age: 14 Location: Дуелна Академия
 | Subject: Re: Seto Kaiba Thu Dec 29, 2011 10:39 am | |
| |
|
 | |
Бакура King of Games

Duelist Points: 1402 Number of posts: 871 Location: Bulgaria,Pleven
 | Subject: Re: Seto Kaiba Thu Dec 29, 2011 2:24 pm | |
| | blueEyes-.^ wrote: | | и въпреки, че не го показва, има добро сърце. |
Пхаха,сигурно! |
|
 | |

| Subject: Re: Seto Kaiba Sat Feb 11, 2012 12:40 am | |
| Сето Кайба и Приятелски Чувства са като клор и кислород при обикновени условия. Като една молекула аргон с друга молекула аргон. Като Азот. You know. Не взаимодействат. (Gotta stop the chemistry jokes) |
|
 | |
|